Zorgeloos Begeleid

De plek voor werknemers en werkgevers

Wie zijn wij?

Wij zijn het detacheringsbureau met ''net dat beetje meer''

Zorgeloos Begeleid is een detacheringsbureau dat bemiddeld tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de zorg. Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde professionals welke handvaten kunnen bieden voor uw personeel en kunnen meedenken in de meest uiteenlopende (crisis)situaties.

Denk hierbij aan het coachen en managen van een team, complexe casuïstiek (1 op 1 begeleiding), pb-taken uitvoeren en het begeleiden van studenten als studieloopbaan begeleider. Een detacheringsbureau met ”net dat beetje meer”!

Wij zien wie jij echt bent en wat jouw kwaliteiten zijn waarmee wij een brug vormen met jou echt in je kracht te kunnen zetten op de juiste plek. 

Onze experts

Ontmoet ons team

Peter Tolhuis

10 jaar ervaring in de lvb+, MVG en IBG groepen. Van huis uit sociaal, rustig, team player, net even anders denken en een regelaar. SPW4 en PABO liggen als basis kennis.

Marcel Halma

Ervaring met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, IBG, Justitie, TBS. Mijn kracht ligt bij doelgericht werken, 1 op 1 begeleiding. Tevens veel ervaring als zorg coördinator en coaching.

Sven Tolman

Vele jaren actief in de zorg. Een volwaardige begeleider met de nodige ervaring in complexe casuïstiek. Daarnaast ligt zijn kracht in het aansturen/coachen van collega’s op de werkvloer. 

Professioneel advies

Vrijblijvende kennismaking

Wij staan voor je klaar